Mango soufflé





This recipe starts something like this, had for some time  2 large ripe mangoes in the refrigerator, but had not found a recipe that I would do (I almost make juice) but when I saw this ice mango soufflé loved it.
 As I said before I love mangoes and smelling so nice.
  Anyway here is the recipe!

You can see other mangos recipes here





Ingredients

2 or 3 ripe mangoes
2 tablespoon of water
1 1/2 tablespoon of  powder gelatin
2 eggs yolks
1/2 cup of sugar
1/2 cup of milk
1 1/2 cups of whipped cream
toasted coconut to garnish

Method
Prepare 4 ramekins  adding a strip of foil to extend the bowls for the soufflé. Secure it with tape.
Besides putting water in a small bowl and sprinkle gelatin powder placed in the microwave 1 minute to dissolve stir and set aside.

Grind the mango in a blender or processor. Set aside.
In a bowl beat the yolks with sugar and milk in double boiler place beating until mixture is thick and frothy. Remove from

heat and let cool .Add the  liquid gelatin and beat well.

Whip the cream until soft peaks form. Save 4 tablespoonfuls and  add the other  to the mixture of  mango.

Fill the ramekins, leaving the mixture 2 cm above the edge of ramekin.
Leave in the fridge  for about two hours until firm.
Carefully remove the foil  put some cream on each souflés. Sprinkle toasted shredded coconut over them.
 I toasted coconut in the oven a  few minutes is very fast.


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EN ESPAÑOL
Souflé de mango







Hay historias así, (me imagino que muchas recetas) tenía un par de mangos maduros en el refrigerador (el mango se conserva muy bien en el refrigerador) y quería hacer algo rico, rico, estuve a punto de hacerlos jugo que tambien me encanta pero finalmente encontré este souflé de mango, y ha quedado un postre absolutamente delicioso.
(A veces en el Líder encuentro más baratos los mangos)
Tambien se pueden usar mangos en tarro son muy buenos pero más pequeños.
Si quieren ver otras recetas de mangos ver aquí.

Ingredientes

2 o 3 mangos maduros
o 1 tarro de mangos
2 cucharadas de agua
1 1/2 cucharadas de gelatina en polvo sin sabor
2 yemas de huevo
1/2 taza de azúcar
1/2 taza de leche
1 1/2 taza de crema batida
coco tostado para adornar

Preparación

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