SAIKAP 3 RASA / 3 TASTE SEABASS



One of the great Chinese and Thai restaurant dishes is a whole fish crispy-fried and then served with sweet-and-sour sauce. It is a dramatic presentation and the combination of sweet-sour-hot-savory can't be beat. I developed this easy-to-make home recipe and it is as good as any restaurant version. I get the sweet and sour taste from the pineapple..it's marvellous..and for you who love something hot then add some bird's eyes chili..it creat wonders. This dish is best serve as main dish with rice and other dishes.



Musim-musim begini anak-anak selalu suka lauk yang panas-panas dan segera....punya..so saya buat ini ikan 3 rasa yang cukup popular dimana-mana restuarant Cina atau Thai. Ikan Siakap sekarang ni murah dan saya memang suka ikan siakap sebab isinya yang lembut. Untuk menambahkan keenakan pada rasa masam dan manisnya saya masukkan nenas cincang...memang sedap. Menu ini sesuailah dijadikan menu utama makan bersama nasi.


Next Post - Chocolate Bundt Cake

0 Response to "SAIKAP 3 RASA / 3 TASTE SEABASS"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel