blueberry and lemon traybake






This blueberry traybake is so good.
All loved this:)
I adapted from BBC Food one of my favorites cooking sites, yeah!






Ingredients

125 grs. butter softened
225 caster sugar
2 eggs
250 soured cream
1 lemon zest and juice
300 grs. self raising flour
1 teaspoon of baking powder
150 grs. blueberries

for the cream cheese topping

50 grs. butter
300 grs icing sugar
200 grs. cream cheese
1 to 2 tbsp. lemon juice
50 grs.blueberries

Method

Preheat the oven to 180 ° Grease
and line a rectangular baking tin (26 x 20 cm)

Beat the butter and sugar together in a bowl  until light and fluffy, then beat in the eggs, one at a time, until well combined.
Stir in the soured cream, lemon juice and zest, flour and baking powder until well combined.then carefully fold in the
blueberries.

Spoon the misxure into the cake tin and bake for 40 to 45 minutes or until a skewer inserted into the cake comes out clean.Remove the cake from the oven and set aside until
completely cool.

Meanwhile for the cream cheese topping, beat the butter and icing sugar together in a bowl until light and fluffy.
Beat in the cream cheese and lemon juice, then spread over the top of the cake. Sprinkle over the blueberries  and dust with icing .




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EN ESPAÑOL

Cake the arándanos







Este bizcocho tiene la gracia que es suave y rico y con los arándanos queda espectacular, por supuesto puede ser con frambuesas o con moras, lo que tengan, y no importa si son congelados para este tipo de postre uso congelados porque se desarman menos, adeás con el calor no duran mucho. (los berries)
Esta receta está adaptada de BBC Food uno de mis sitios favoritos.

Ingredientes

125 grs. de mantequilla suavizada
(que no esté dura)

225 grs. de azúcar flor o azúcar glass
2 huevos
250 grs. sour cream o yogurt natural
1 limón el jugo y la ralladura
300 grs. harina con polvos de hornear
1 cucharadita polvos de hornear
150 grs. de arándanos u otra fruta

Toping
50 grs. de mantequilla suave
300 gsr. de azúcar glass
200 grs, crema queso tipo Filadelfia
2 cucharadita de jugo d elimón
50 grs. de arándanos

Preparación


Precalentar el horno a 180°c.
Enmantequillar y preparar un molde rectangular de 26 x 20 you uso uno de teflón (lo compré en el Líder) es estupendo porque no se pega para nada.

En un bol mezclar  la mantequilla y azúcar hasta que la mezcla
esté suave y cremosa.
Agregar los huevos de a uno.
Mezclar bien todo.

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